TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2020. április 14. 23:56
mfor.hu

Megjelent a 74. Magyar Közlöny, amelyben agrárpolitikai kérdések mellett önkormányzati források átcsoportosításáról is határozatot hozott a kormány.

Ennek alapján 1,181 milliárd forintot szerveznek át a „helyi önkormányzatok működésű célú kiegészítő támogatásainak” terhére, így pénz jut majd Ács önkormányzati adósságainak rendezésére és Pócspetri általános iskolájának tetőszerkezetének felújítására is.

371 245 000 forintos támogatást kap az a Szikszó is az iparterület infrastrukturális fejlesztésére, ahol a HELL cégcsoport folyamatban lévő beruházását nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánította a kormány.

Pluszpénzt kapnak a debreceni infrastruktúra-fejlesztések is

A debreceni gazdasági övezet kialakításának kapcsán is határozott a kormány, így az eddigi „összefüggő közúti, vasúti és közmű infrastruktúra fejlesztések megvalósítására” adott támogatás kiegészül további 698 719 659 forinttal. A KÖZMŰ-3 névre keresztelt projekt finanszírozására adott összeg egyszeri, nem visszatérítendő támogatás a kormányhatározat szerint.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.