Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

Megjelent a 74. Magyar Közlöny, amelyben agrárpolitikai kérdések mellett önkormányzati források átcsoportosításáról is határozatot hozott a kormány.

Ennek alapján 1,181 milliárd forintot szerveznek át a „helyi önkormányzatok működésű célú kiegészítő támogatásainak” terhére, így pénz jut majd Ács önkormányzati adósságainak rendezésére és Pócspetri általános iskolájának tetőszerkezetének felújítására is.

371 245 000 forintos támogatást kap az a Szikszó is az iparterület infrastrukturális fejlesztésére, ahol a HELL cégcsoport folyamatban lévő beruházását nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánította a kormány.

Pluszpénzt kapnak a debreceni infrastruktúra-fejlesztések is

A debreceni gazdasági övezet kialakításának kapcsán is határozott a kormány, így az eddigi „összefüggő közúti, vasúti és közmű infrastruktúra fejlesztések megvalósítására” adott támogatás kiegészül további 698 719 659 forinttal. A KÖZMŰ-3 névre keresztelt projekt finanszírozására adott összeg egyszeri, nem visszatérítendő támogatás a kormányhatározat szerint.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, Darvas Zsolt, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá, cikkenként nagyjából 10 forintért, havonta és laponként 745 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 372 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.