<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Mi lesz a sporttal a NER után? Mi lesz a közpénzből felhúzott stadionokkal, a TAO-rendszerrel és az államilag kiemelt sportegyesületekkel?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Steinmetz Ádám olimpiai bajnok vízilabdázóval, a Jobbik országgyűlési képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. január 27. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A hírt meg is erősítették az érintettek a tulajdonszerzésről beszámoló Media1 portálnak. Shabi Michaeli 50 százalékot szerzett a cégcsoport mögötti holdingcégben.

A Media1 arról ír: társtulajdonos lett a 168 Óra és az ELLE magazin kiadójában Shabi Michaeli izraeli-grúz kettős állampolgár, akinek neve évekkel ezelőtt a kormányzati reklámokért felelős politikus barátjaként került elő a sajtóban.

A portál úgy tudja: Shabi Michaeli 50 százalékos tulajdoni hányadot szerzett a Brit Mediában, illetve az egészen pontosan a cégcsoport mögött lévő holdingcégben, a Schwartz & Brit Média Holding Zrt.-ben. A változás bejegyzése már folyamatban van; Milkovics Pál, a Brit Media / Schwartz & Brit Média Holding Zrt. vezérigazgatója és eddigi fő tulajdonosa, valamint maga Shabi Michaeli is megerősítette a befektetés tényét a Media1-nek.

Michaeli a Princess Pékség tulajdonosa, továbbá ingatlanbefektető. Volt gyorskölcsönökkel foglalkozó cége és van egy fogászati implantátumokat gyártó vállalkozása is.

A Média1 Rogán Antal Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter izraeli-grúz üzletember barátjaként hivatkozik Shabi Michaelire -  Michaelivel a hét elején interjút is közöl a portál.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.