2019. október 6. 10:32
mfor.hu

Az új államtitkár korábban már miniszteri biztos volt. 

Orbán Viktor még szeptember 11-ei hatállyal küldte el a Fejlesztéspolitikai Koordinációs Bizottság és a Partnerségi Megállapodás monitoring bizottság éléről Schanda Tamás Jánost, őt váltotta Perényi Zsigmond (Sigismund) Péter mindkét tisztségében, azután, hogy az ITM európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkári címét is Schandától vette át nemrég. Fontos kiemelni, hogy mindkét testület komoly szereppel bír az uniós pénzek hazai elosztásában, és az ezzel kapcsolatos stratégia megtervezésében.

Nem sokat lehet megtudni a nyilatkozatból

Perényi Zsigmond Péter a feltöltött dokumentum alapján feleségével és három gyermekével él egy háztartásban, és semmilyen ingatlannal, illetve nagyobb értékű ingósággal sem rendelkezik, valamint céges érdekeltsége sincs. A nyilatkozatból megtudható az is, hogy Perényinek nincsenek adósságai se magánszeméllyel, se pénzintézettel szemben, viszont van egymillió forintnyi készpénze.

Az új államtitkár egyrészt az ITM-ben végzett munkájáért bruttó 1,3 millió forintos fizetést kap havonta, másrészt miután „az egyes állami támogatású külföldi ösztöndíjprogramok és csereprogramok kidolgozásával és felügyeletével kapcsolatos feladatokat” felügyelő miniszteri biztos posztját is ellátja 2018 szeptembere óta, ez további bruttó 500 ezer forintos járandóságot jelent. Az államtitkári munkában az ingyenes juttatásként kapott autó, mobiltelefon, laptop és iPad segíti.

(Privátbankár.hu)

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.