1p

Jelentősen árat emel a Mobiliti, ráadásul az egységes árazás is megszűnik.

A Villanyautósok portál hívja fel a figyelmet arra, hogy az ország egyik legnagyobb elektromosautó-töltőhálózatával rendelkező szolgáltatója, a Mobiliti árazásában mától nagy változások történtek. Külön odafigyelést követel a felhasználóktól az, hogy a korábban azonos töltési teljesítmény melletti egységes árképzés helyett mostantól érdemes minden töltés előtt ellenőrizni az árakat, ugyanis nagy eltérések lehetnek az egyes töltőoszlopok között.

Az áremelkedés mindenképpen jelentős, a DC villámtöltés ára például 150 forint/percről 415 forint/percre nő, de más szolgáltatások árában is lehet akár kétszeres emelkedés, ahogy e táblázatban is látszik:

Így változnak a töltés árai a Mobiliti hálózatában. Ábra: villanyautosok.hu
Így változnak a töltés árai a Mobiliti hálózatában. Ábra: villanyautosok.hu

Aki tehát rutinból elindít egy töltést, azt kellemetlen meglepetés érheti, érdemes kétszer is ellenőrizni az árat a töltőoszlopoknál.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!