<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Van kiút az építőipari és az energiaválságból?

Klasszis Klub Live Lázár Jánossal, ifj. Chikán Attilával és más neves szakértőkkel - személyesen és online!

2023. június 14.

Jelentkezzen most!

A miniszterelnök a Facebookon foglalta össze egy mondatban, mivel foglalkozik szerdán.

Reggel kormányülés, délután egyeztetések, este pedig irány Brüsszel - tette közzé szerdai napirendjét egy, a Karmelitában készült fotó kíséretében a miniszterelnök.

Sűrű nap

- írja rövid bejegyzésének végén Orbán Viktor. A következő két napja sem lesz lazább: csütörtök-pénteken ugyanis uniós csúcstalálkozót tartanak Brüsszelben.

Az Európai Tanács tagjainak napirendjén az ukrajnai háború (vagy ahogy a Tanács fogalmaz: Oroszország Ukrajna elleni agresszív háborúja és Ukrajna folytatódó uniós támogatása), valamint gazdasági kérdések: az európai versenyképesség, a belső piac helyzete és az energiaügyek szerepelnek. Emellett más témákkal is foglalkoznak majd, többek között – az Európai Tanács 2023. február 9-i ülését követő lépésként – a migrációval. Sort kerítenek egy munkaebédre is António Guterres ENSZ-főtitkár részvételével.

Tegnap már tartott egy "szárazedzést" a miniszterelnök, többek közt Charles Michellel, az Európai Tanács elnökével tartott egy előkészítő videókonferenciát: