<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén - nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2022 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Literenként akár 8-10 forinttal, amelynek következtében március 18-ától a benzin átlagára 340 forint alá mehet, míg a gázolajé 350 forintra.

Sokkos állapotba került az olaj ára a március 7-8-ai hétvégén: 1 nap alatt több mint 10 dollárt csökkent az északi-tengeri Brent-típus hordónkénti jegyzése. Utoljára 1991-ben, az iraki háború idején volt ilyen mértékű csökkenés. Szaúd-Arábia árháborúba kezdett annak érdekében, hogy valamelyest megegyezésre tudjon jutni Oroszországgal, ennek hatásait azonban áprilisnál előbb nem fogjuk látni - vélik a holtankoljak.hu szakértői.

Az olajár stabilitását a koronavírus sem segíti, a kialakult bizonytalan helyzet alacsony szinten tartja a folyékony arany árát, hiszen folyamatosan csökken a kereslet a korlátozások miatt.

Mindezek következtében a szakportál arra számít, hogy a múlt heti közel 20 forintos árcsökkenés még nem a vége a hazai üzemanyagárak olcsóbbodásának. Várhatóan szerdától újabb mérséklést fognak bejelenteni, fajtánként 8-10 forintot is akár. A forint a dollárral szemben is gyengült (a héten 3 százalékot), ami tovább növeli az árcsökkenés lehetőségét - mutat rá a holtankoljak.hu.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.