<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Van élet az orosz gázon és olajon túl? Tényleg lehetetlen teljesen elszakadni Moszkvától? Elzárhatja Putyin a gázcsapot?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Holoda Attila energetikai szakértővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. május 26. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Újabb két omikron-gyanús esetet találtak abban a magánlaborban.

Újabb két omikron-gyanús esetet találtak abban a magánlaborban, ahol a hét elején elsőként mutatták ki itthon az új mutánst. A két mintát jelenleg a Nemzeti Népegészségügyi Központban vizsgálják - jelentette az RTL Klub.

A labor vezetője a tv csatorna híradójának azt mondta, majdnem biztos benne, hogy ismét omikront találtak. A szakember szerint az elmúlt két év tapasztalatai alapján az várható, hogy az új variáns újabb járványhullámot okoz majd.

Megszólaltatták az üggyel kapcsolatban Rusvai Miklós virológust is, aki bírálta, hogy teljesen megszűnt a kontakt kutatás. Szerinte ezt sürgősen újból el kellene indítani. Jakab Ferenc víruskutató hasonló véleményt hangoztatott.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.