2020. április 1. 07:45
mfor.hu

Már megyékre lebontva is nyilvános a koronavírus-fertőzöttek száma.

A Koronavírus Sajtóközpont oldalán most már megyei bontásban is szerepel, hogy hivatalosan hány igazolt koronavírus-fertőzött van Magyarországon.

A legfrissebb, szerdai adatok szerint 525-re nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt négy krónikus betegséggel küzdő idős beteg.

A térkép szerint a legtöbb esetet Budapesten regisztrálták, összesen 232 igazolt fertőzöttet. Ezt követi Pest megye 98 beteggel. A legkevesebb fertőzött Heves és Békés megyében van, 3-3 fő.

 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.