1p

Újabb fideszes település polgármestere döntött úgy, hogy nem lesz tüzijáték augusztus 20-án. 

Először főleg ellenzéki települések döntöttek úgy, hogy nem tartják meg az augusztus 20-i tűzijátékot, ám azóta a fideszes vezetésű Sümeg után Tihanyban is úgy döntöttek, hogy nem tartják meg a tűzijátékot - szúrta ki a 24.hu.

Tósoki Imre fideszes polgármester a Facebook-oldalán indokolta meg döntését. Közölte, sokan kérték hogy ne legyen tűzijáték, mert az környezetszennyező, és a jelenlegi klímaváltozásos, aszályos időben veszélyes is. Mezők, erdők, tarlók égnek le, és egyelőre nincs remény az elmaradt csapadék megérkezésére, ami érdemben meg tudná akadályozni az újabb tüzek fellobbanását. Hozzátette, az állatok is rosszul tűrik, ezért a kutyatulajdonosok is külön kérték a tűzijátékok beszüntetését. Mint írta, fényjáték lesz a tűzijáték helyett.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!