<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Újabb fideszes település polgármestere döntött úgy, hogy nem lesz tüzijáték augusztus 20-án. 

Először főleg ellenzéki települések döntöttek úgy, hogy nem tartják meg az augusztus 20-i tűzijátékot, ám azóta a fideszes vezetésű Sümeg után Tihanyban is úgy döntöttek, hogy nem tartják meg a tűzijátékot - szúrta ki a 24.hu.

Tósoki Imre fideszes polgármester a Facebook-oldalán indokolta meg döntését. Közölte, sokan kérték hogy ne legyen tűzijáték, mert az környezetszennyező, és a jelenlegi klímaváltozásos, aszályos időben veszélyes is. Mezők, erdők, tarlók égnek le, és egyelőre nincs remény az elmaradt csapadék megérkezésére, ami érdemben meg tudná akadályozni az újabb tüzek fellobbanását. Hozzátette, az állatok is rosszul tűrik, ezért a kutyatulajdonosok is külön kérték a tűzijátékok beszüntetését. Mint írta, fényjáték lesz a tűzijáték helyett.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.