<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Azokban az intézményekben ugyanis, ahol nincs a munkaközösség legalább 60 százaléka beoltva, hétfőtől csak online lehet tanítani.

A romániai iskolák és óvodák 68 százalékában indul fizikai jelenléttel az oktatás hétfőn - idézte Sorin Cîmpeanu oktatási miniszter szombati nyilatkozatát a Transindex.

A miniszter egy nappal korábban még azt nyilatkozta, hogy 54 százalék lehet ez az arány, tehát egy nap alatt 14 százalékpontos volt a javulás. Sorin Cîmpeanu mindenesetre országos ellenőrzéseket ígért.

(Illusztráció. Pexels/Andrea Piacquadio)(Illusztráció. Pexels/Andrea Piacquadio)

A biztonságos környezet biztosítása érdekében beoltott tanárokra van szükségünk

-tette hozzá.

A portál szerint azokban az intézményekben csak online kezdődhet az oktatás hétfőn, ahol nincs a munkaközösség legalább 60 százaléka beoltva.

Keleti szomszédunknál eddig a felnőtt lakosságnak mindössze 45 százalékát oltották be legalább egy adag Covid elleni vakcinával. A közelmúltban a két héttel korábbi csúcsértékhez képest jelentősen visszaesett ugyan az újonnan diagnosztizált koronavírus-fertőzések száma, a halálozások tekintetében ugyanakkor még nem tetőzött a negyedik hullám.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.