<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A lángokat gyorsan eloltották.

Kisebb tűz ütött ki a százhalombattai Dunai Finomító atmoszférikus és vákuumdesztillációs-2 (AV-2) üzemében kedden hajnalban, a személyzet és a létesítményi tűzoltóság szakemberei rövid idő alatt eloltották a lángokat, személyi sérülés és környezeti kár nem történt - közölte a Mol az MTI-vel.

Képünk illusztráció. Fotó: DepositphotosKépünk illusztráció. Fotó: Depositphotos

A tájékoztatás szerint az üzem leállt, de várhatóan kevesebb mint két héten belül a megszokott rend szerint folytathatja a működését. Az üzem kiesése átmenetileg visszavetheti a Mol kőolajfeldolgozó képességét, mintegy napi 8 ezer tonnával - jelezték a közleményben. A vállalat megkezdte az eset kivizsgálását.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.