TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2020. július 14. 07:39
mfor.hu

Így tiszteleg az MNB a hősök előtt.

A Magyar Nemzeti Bank – a  Kormány által 2020. március 11-én kihirdetett veszélyhelyzetben helytálló hősök tiszteletére – „Tisztelet a veszélyhelyzet hőseinek” megnevezéssel 10 és 20 forintos címletű érmét bocsát ki – derül ki a hétfői Magyar Közlönyben megjelent egyik rendeletből.  

Eszerint az érmék hátlapján nincs változás, míg az előlapon szív alakot formázva a  veszélyhelyzetben helytálló, különböző foglalkozású emberek sematikus ábrázolása látható, az  ábrázolás alatti két vízszintes sorban a „TISZTELET” és az „A HŐSÖKNEK” felirattal.

Az érméből 2-2 millió darab kerül forgalomba, ebből 2500 darab különleges (ún proof) technológiával készül.

A 20 forintos elő- és hátlapja A 20 forintos elő- és hátlapja

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.