TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

Sosem nőtt még ennyivel egy nap alatt a gyógyultak száma, ami jó hír - aggasztó viszont, hogy csúcsra emelkedett a kórházban ápoltak és a lélegeztetőgépen tartottak száma is.

1068 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 37 664 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. 

Elhunyt 21 beteg – tizenheten közülük hetven év felettiek - így az elhunytak száma 954 főre emelkedett. Az elhunytak között van egy 43 éves is, nála alapbetegségként tüdőnagyobbodást, jobb oldali tüdőtályogot, lépnagyobbodást tüntettek fel.

Az aktív fertőzöttek száma 25 862 fő - ez 118-cal kevesebb, mint a tegnapi adat. Utoljára augusztus 19-én fordult elő, hogy csökkent az aktív fertőzöttek száma (2 fővel), hasonló mértékű csökkenést pedig utoljára május 28-án láthattunk. A csökkenés annak köszönhető, hogy 1165 új gyógyult került be a statisztikába - ilyen még sosem volt, a legutóbbi napi rekord 717 fő gyógyulása volt.

Az aktív fertőzöttek 33%-a, az elhunytak 46%-a, a gyógyultak 32%-a budapesti.

A kórházaknál elrendelt új, dinamikus adatszolgáltatás alapján 1252 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 138-an vannak lélegeztetőgépen. Ezzel új csúcsra emelkedett a kórházban ápoltak száma, és lélegeztetőgépen sem kellett eddig soha egyszerre ennyi covidos beteget tartani.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.