1p

Ezúttal a Honvédelmi Minisztérium feladatai közül harap ki egy darabot Rogán Antal.

Már eddig is szép számmal bővült a Rogán Antal irányítása alá tartozó Miniszterelnöki Kabinetiroda feladatköre, mint ismert megkapta a polgári titkosszolgálatokat, a közpénzfelhasználást ellenőrző állami hivatal, a KEHI, valamint a Védelmi Igazgatási Hivatal felügyeletét is. Most ez a sor gyarapodik egy kormányhatározat-tervezet szerint.

2023 január elsejétől ugyanis úgy módosulna a Miniszterelnöki Kabinetiroda feladat- és hatásköre, hogy a minisztériumot vezető Rogán Antal "szakmai támogatást biztosít a Magyarországon megvalósuló, kiemelt nemzetközi sportesemények lebonyolításához, és közreműködik e sporteseményeket érintő marketing- és kommunikációs tevékenységek megvalósításában" - írja a hvg.hu.

A részletek szerint a szakmai támogatás és a közreműködés többet fog jelenteni a gyakorlatban, hiszen szabad kezet kap Rogán, aki ezt a feladatot majd a Nemzeti Kommunikációs Hivatal útján látja majd el. Létrehoznak ugyanakkor egy Nemzeti Rendezvényszervező Ügynökséget is.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!