<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Novák Katalin család- és ifjúságügyekért felelős tárca nélküli miniszter legfrissebb Facebook-bejegyzésében sorolta fel az intézkedéseket.

Újabb döntések és javaslatok álltak össze, melyek a közösségi élet újraindítását hivatottak szolgálni. Ennek részeként emelik vissza a TAO-támogatások keretét 100-ról 125 milliárd forintra, ám emellett más tervekkel is próbálja a kormány újraindítani a közösségi életet. Novák Katalin bejegyzése szerint az alábbiakkal:

  • Felgyorsítják és bővítik a sportparkok építését. Ezek a helyek ugyanis egyszerre több generáció egészségének megőrzését szolgálják, emellett fontos közösségi terek.
  • Jelentős forrásokat szánnank a szabadidősport és a testmozgás népszerűsítésére és támogatására. A HISZEK Benned Sport Program keretében segítik a szabadidősport-rendezvények szervezését.
  • Sportcélú fejlesztések kezdődnek több vidéki városban. Van olyan település, ahol megújulhat a leromlott állagú sportpálya, és van olyan, ahol végre megkezdődhet egy új sport- és kulturális központ tervezése. A fejlesztések négy települést, Turát, Tarpát, Komlót, Edelényt érintik összesen 1,3 milliárd forint értékben.
  • Több mint 10 milliárd forint pluszforrásban részesülnek a fővárosi egészségügyi beruházások. Az Egészséges Budapest Program keretében szinte az összes kerületben lesznek fejlesztések, épület-felújítások, orvosi eszközbeszerzések.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.