1p

Szerdán nagyot esik a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára is, és ha ez a kútoszlopokon is látszódni fog, akkor nekünk is kevésbé mélyen kell a zsebünkbe nyúlnunk tankolásnál.

A héten szerdán jelentősen csökken a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára is. A benzin esetében bruttó 15 forint lesz a csökkenés mértéke, míg a gázolajért a kutaknak bruttó 10 forinttal kell kevesebbet fizetniük – írja a Holtankoljak. Az aktuális kiskereskedelmi átlagárakat figyelembe véve a hét közepén az alábbi literenkénti árakra számíthatunk a kutakon:

  • 95-ös benzin: 555 forint,
  • dízel: 543 forint.

Az autós szakportál szerint hétfőn a két alapvető üzemanyagé literjéért ilyen árakat kértek:

  • 95-ös: 570 forint,
  • Gázolaj: 553 forint.

Az elmúlt 3 hétben folyamatosan csökken a hazai üzemanyagok ára, április 19-e óta a benzin közel 60 forinttal kerül kevesebbe, míg a gázolaj ára bruttó 50 forinttal csökkent – teszik hozzá.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!