<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

A fiai azonban harcos kiállásra buzdítják apjukat.

A CNN beszámolója szerint már a közvetlen családtagjai is arra próbálják rávenni Donald Trumpot, hogy nyugodjon bele a választási vereségbe, és próbáljon méltósággal elköszönni az elnöki poszttól. Más véleményen van ugyanakkor a távozó elnök két felnőtt fia, akik kitartásra, az eredmény felülvizsgálatára sarkallják apjukat.

Donald Trump volt amerikai elnök még nem adta felDonald Trump volt amerikai elnök még nem adta fel

Az értesülések állítólag Trump közvetlen környezetéből származnak. A jelek szerint még legszűkebb bizalmi körén belül is ellentétes impulzusok érik a 2020-as választáson vereséget szenvedett elnököt.

Az elnök felesége, Melania Trump és Trump veje, Jared Kushner szerint itt az ideje a történtek tudomásul vételének. A fiúk, Donald Jr. és Eric Trump ellenben arra biztatta a republikánusokat, hogy folyamatosan vonják kétségbe a CNN-en és más médiaplatformokon közölt részadatok hitelességét.

Donald Trump a kezdetektől vitatta a levélszavazatokat, megkérdőjelezve azok alkotmányosságát, időbeliségét. A 2020-as választás nagyon szorosan alakult (sőt, még le sem zárult a szavazatszámlálás), egyben rekordot hozott: soha ennyien nem szavaztak még a jelöltekre, mint 2020-ban. Nem csoda hát, hogy az amúgy is provokatív gondolkodású Trump minden esélyt próbál megragadni, amivel megfordíthatja a jelenlegi állást. Joe Biden demokrata jelölt ugyanis a szavazatok feldolgozottágának jelen állása szerint elnöknek tekinthető a maga 279 elektori szavazatával; az elnökséghez ugyanis elég 270 elektor.

Ezt Trump nem hajlandó elfogadni, és azt hangoztatja, hogy "ellopták tőle" a második elnöki ciklusát. A mesterterv az, hogy a szavazatok újraszámolását elérjék, ezzel időt nyerve a jogi aggályok megfogalmazására, a procedúra elindítására.

Eközben a megszólított médiaplatformok úgynevezett fact check módszert alkalmazva permanensen szembesítik az elnöki stábot a képtelenebbnél képtelenebb állításaik valóságtartalmával - pontosabbban azok hiányával.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.