1p

Figyelem! Jelentősen módosulnak a cégekre vonatkozó ESG-előírások!

Alapjaiban változtathatja meg a cégek – nemcsak a nagyvállalatok, köztük a bankok és biztosítók, hanem a kis- és középvállalkozások (kkv) – működését, hogy a jövőben már olyan auditált (!) nem pénzügyi beszámolókat kell készíteni, ami nemzetközi szabványok alapján gyűjtött ESG-releváns adatokra támaszkodik.

Ne maradjon le, legyen naprakész az egyik legnagyobb horderejű kérdésben!

Jelentkezzen most konferenciánkra! >>

Több, már futó projekthez is pluszforrást biztosít a kormány a Magyar Közlönyben megjelent határozat alapján.

Európai Uniós támogatást a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program és a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program keretében kapó, már folyamatban lévő projektek plusztámogatásáról született döntés, összesen legfeljebb 343 millió forintos értékben.

A legnagyobb tételt a sülysápi ipari parkban zajló fejlesztések további támogatása jelenti, erre akár 92 millió forintot is szánna a kormány, míg Besenyeszög önkormányzata a település régi TSZ épületének átalakításához kaphat közel 60 millió forintot. Ezek mellett említésre méltó tételt jelent például a tolnai önkormányzat épületének korszerűsítésére adott további 59 millió forint, valamint a „Cserhátalján– Faluszélén” Integrált Turisztikai Projektnek jutó újabb 52 millió forint is.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!