<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén - nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2022 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

A lap értesülése szerint jövő nyár közepéig marad, de csak négyféle pályázó igényelheti a moratóriumban való megmaradást.

A Világgazdaság értesülései szerint a kormány úgy döntött, hogy meghosszabbítja a hitelmoratóriumot - feltételekkel. Eszerint továbbra is kérhetik a moratóriumban való megmaradást

  • a nyugdíjasok
  • a gyermeket nevelők
  • azok a magánszemélyek, akiknek az előző évhez képest csökkent a keresete (a bércsökkenés mértéke nem lesz meghatározva)
  • azok a vállalkozások, melyek árbevétele 25 százalékkal esett az előző évhez képest

Fontos: a moratóriumban maradás már nem lesz automatikus, ezt az igényt jelezni kell a bankok felé.

A VG információi szerint a hosszabbítás jövő év júliusig lesz érvényben.

(Világgazdaság)

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.