<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén - nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2022 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Putyin bejelentette: a teljes Nyugattal néz szembe Oroszország Ukrajnában. Behívják a tartalékosokat, választ adnak a vélt nukleáris fenyegetésre.

Vlagyimir Putyin szerda reggel végül megtartotta kedd estére ígért beszédét amelyben bejelentette a részleges mozgósítást Oroszországban. Szerinte a hadsereg a kollektív Nyugat katonai műveleteivel néz szembe az Ukrajnában több mint 1000 km hosszú frontvonalon. A katonai tartalékosokat behívják.

Putyin azt is közölte, hogy Oroszország teljes mértékben támogatni fogja a hétvégére meghirdetett népszavazásokat Luhanszkban, Donyeckben, Herszonban és Zaporizzsjában az Oroszországi Föderációhoz való csatlakozásról. Azzal vádolta a Nyugatot, hogy 2014-ben háborút indított Oroszország ellen Ukrajnában.

Ahogy reggeli összefoglalónkban írtuk: gyakorlatilag a teljes nyugati világ jelezte, hogy a népszavazások érvényességét nem ismeri el.

Vlagyimir Putyin a szeptember 21-én közzétett bejelentés közben. Forrás: KremlVlagyimir Putyin a szeptember 21-én közzétett bejelentés közben. Forrás: Kreml

"A Nyugat agresszív oroszellenes politikájában minden határt átlépett" - mondta az orosz elnök. Azzal vádolta a Nyugatot, hogy Oroszország elpusztítását tervezi, és nukleáris zsarolást alkalmaz.

Putyin azt mondta, hogy "minden rendelkezésére álló eszközt" be fog vetni, és hogy azok, akik nukleáris zsarolással próbálkoznak Oroszországgal szemben, meg fogják tapasztalni, hogy ellenük fordítható a kocka. 

"Nem blöffölök" - 

jelentette ki Vlagyimir Putyin a The Guardian tudósítása szerint.

Címlapkép: Kreml

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.