<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén - nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2022 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Viszonylag csendesen telt a péntek este és éjszaka az orosz-ukrán háborúban.

  • Ferenc pápával tárgyalt telefonon az ukrán elnök - közölte maga Volodimir Zelenszkij pénteken a Twitter-oldalán. „Hálás vagyok a pápának Ukrajnáért mondott imáiért. Népünknek szüksége van a világ spirituális vezetőinek támogatására, akiknek el kell juttatniuk a világhoz az igazságot az agresszor által Ukrajnában elkövetett horrorisztikus cselekményekről” - írta.
  • Az ukrán biztonsági szervek közös nyilatkozatot adtak ki, amelyben felszólították az ENSZ-t és a Vöröskeresztet, hogy küldjenek képviselőket és megfigyelőket olyan helyszínekre, ahol Oroszország ukrán hadifoglyokat tart fogva. A kérés Kijev azon korábbi állításait követi, amelyek szerint a moszkvai erők foglyokat kínoztak meg és végeztek ki.
  • Az ukrán kormány minden lehetséges forgatókönyvet mérlegel arra az esetre, ha a zaporizzsjai atomerőműben baleset történne. Az atomerőmű állapotának romlása esetén ezért mérlegelik a közeli városok és falvak lakosságának evakuálásának lehetőségét. Mint ismeretes, Ukrajna és Oroszország csütörtökön kölcsönösen azzal vádolta egymást, hogy a másik fél adott le lövéseket az erőműre.

(MTI, The Guardian)

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.