<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Visszatekintésünk a szombati nap legfontosabb eseményeire az orosz-ukrán háború kapcsán.

  • Volodimir Zelenszkij elnök szerint Ukrajnának teljes jogú EU-tagjelöltté kell válnia, nem pedig a Franciaország által javasolt szélesebb körű „európai politikai közösség” előszobájához kell csatlakoznia. Nincs szükségünk alternatívákra Ukrajna európai uniós csatlakozási kérelméhez, nincs szükségünk ilyen kompromisszumokra - mondta Zelenszkij.
  • Zelenszkij találkozott António Costa portugál miniszterelnökkel, és a találkozót „fontosnak és jelentőségteljesnek” nevezte. Portugália később bejelentette, hogy 250 millió eurós pénzügyi támogatást nyújt Ukrajnának.

Nem akar kompromisszumot az EU-csatlakozásról. Fotó: DepositphotosNem akar kompromisszumot az EU-csatlakozásról. Fotó: Depositphotos

  • Oroszország 963 amerikait, köztük Joe Biden elnököt is kitiltotta az országból. A beutazási tilalmi listán szerepel Biden mellett Antony Blinken külügyminiszter és William Burns, a CIA vezetője is.
  • Biden elnök aláírta az Ukrajnának nyújtandó segélycsomag finanszírozásáról szóló törvényt. Az Egyesült Államok így közel 40 milliárd dollár értékben segíti meg Ukrajnát.
  • Kanada szankciókat vezetett be az orosz származású milliárdos és újságtulajdonos Alekszandr Lebegyev ellen. Az egykori KGB-ügynök az ’Evening Standard’ és az ’Independent’ brit lapok tulajdonosa.

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.