TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A Daimler pénteki közlése szerint mintegy 2.300 Mercedes terepjárót és szedánt hívnak vissza az Egyesült Államokban a szervizekbe az üzemanyagszűrők szivárgása miatt. A tudósítás arról nem tesz említést, hogy más országokban is lesz-e visszahívás.

A társaság közlése szerint az akció a 2011-es E Class szedán, valamint a 2011-es GL Class, M Class és R Class terepjárók egyes dízeles változatát érinti. Az indoklás szerint a szivárgás miatt dízel üzemanyag kerülhet az úttestre, ami a csúszásveszély miatt balesetet okozhat.

A társaságnál már októberben is visszarendeltek 85 ezer luxusautót az Egyesült Államokban, illetve másutt a kormánymű lehetséges meghibásodása miatt. A vállalat a 2010-es Mercedes C-Class, valamint a 2010/2011-es E-Class Coupe és Cabriolet modelleket hívta vissza a szervizekbe azzal az indoklással, hogy a kormánymű felmondhatja a szolgálatot a kormányrásegítő folyadék elszivárgása miatt.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.