<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Magyar szakembert neveztek ki Kiss Péter személyében a KPMG Energetikai és közüzemi szektorának globális vezetőjévé.

Kiss Péter

Új pozíciójában Kiss Péter (43) vezeti a KPMG globális energetikai és közüzemi (Power & Utilties) szektorra szakosodott, világszerte mintegy 160 partnert és több száz további kollégát magába foglaló, egyik legdinamikusabban fejlődő üzletágát, mely különféle iparág-specifikus tanácsadási, adózási és könyvvizsgálati szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek.

Kiss Péter 2002-ben az Arthur Andersentől partnerként csatlakozott a KPMG Tanácsadó Kft.-hez, ahol a magyarországi energetikai és a közüzemi szektort kiszolgáló tanácsadási üzletág kialakítása volt elsődleges feladata, majd regionális pozícióba lépve az ágazat közép-kelet-európai koordinálását és fejlesztését bízták rá. E program keretében Kiss Péter jelenleg közel ötven, iparág-specifikus tanácsadási kompetenciával rendelkező szakember munkáját irányítja a régióban budapesti központtal, csoportjának ügyfélköre az energiaágazat ellátási láncának teljes vertikumára kiterjed.

A KPMG budapesti energetikai és közüzemi tanácsadó csoportja a KPMG kiemelt iparági fókuszú globális kompetencia-központok (Centre of Excellence) egyike, mely Kiss Péter globális tisztségéből kifolyólag a továbbiakban stratégiai szerepet tölt be a KPMG hálózatában.

Budapest lesz a KPMG belső, iparági információs és tudásmenedzsment központja, mely hatékony eszköze lesz az üzletfejlesztésnek és az ügyféligények minél testre szabottabb, minél magasabb szintű kiszolgálásának.

További karrierhíreket az mfor.hu Egyről a kettőre rovatában talál.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.