2009. március 18. 12:39

Magyar szakembert neveztek ki Kiss Péter személyében a KPMG Energetikai és közüzemi szektorának globális vezetőjévé.

Kiss Péter

Új pozíciójában Kiss Péter (43) vezeti a KPMG globális energetikai és közüzemi (Power & Utilties) szektorra szakosodott, világszerte mintegy 160 partnert és több száz további kollégát magába foglaló, egyik legdinamikusabban fejlődő üzletágát, mely különféle iparág-specifikus tanácsadási, adózási és könyvvizsgálati szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek.

Kiss Péter 2002-ben az Arthur Andersentől partnerként csatlakozott a KPMG Tanácsadó Kft.-hez, ahol a magyarországi energetikai és a közüzemi szektort kiszolgáló tanácsadási üzletág kialakítása volt elsődleges feladata, majd regionális pozícióba lépve az ágazat közép-kelet-európai koordinálását és fejlesztését bízták rá. E program keretében Kiss Péter jelenleg közel ötven, iparág-specifikus tanácsadási kompetenciával rendelkező szakember munkáját irányítja a régióban budapesti központtal, csoportjának ügyfélköre az energiaágazat ellátási láncának teljes vertikumára kiterjed.

A KPMG budapesti energetikai és közüzemi tanácsadó csoportja a KPMG kiemelt iparági fókuszú globális kompetencia-központok (Centre of Excellence) egyike, mely Kiss Péter globális tisztségéből kifolyólag a továbbiakban stratégiai szerepet tölt be a KPMG hálózatában.

Budapest lesz a KPMG belső, iparági információs és tudásmenedzsment központja, mely hatékony eszköze lesz az üzletfejlesztésnek és az ügyféligények minél testre szabottabb, minél magasabb szintű kiszolgálásának.

További karrierhíreket az mfor.hu Egyről a kettőre rovatában talál.

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.