1p

Egy II. kerületi iskola dolgozói inkább eljótékonykodják az összeget.

A szerkesztőségünkhöz eljuttatott levél szerint a II. kerületi Klebelsberg Kunó Általános Iskola és Gimnázium dolgozói év végi jutalmunkat felajánlják a kerületi önkormányzat számára azzal a kéréssel, hogy juttassák el a rászorulók számára.

Az iskola dolgozói levelükben így fogalmaznak:

a 3000 forint fejenkénti összeget nem gondoljuk megfelelő motivációs jutalomnak, köszönetként pedig sokunk számára inkább megalázó, mint amennyire jó érzést kelt az emberben. Kérjük, hogy az iskola 72 dolgozója által felajánlott összegből kifizetett és a Lovas cukrászda által elkészített bejglit vásárolják meg a II. kerület Önkormányzata által szervezett jótékonysági rendezvényeken és támogassák ezzel a rászorulókat!

Az önkormányzat el is fogadta a felajánlást, Őrsi Gergely kerületi polgármester Facebook oldalán számolt be arról, hogy az adományozás nyomán bejglizéssel egészül ki a jótékonysági teázás és a Luca-napi búzaültetés. Információink szerint egyébként a bejgliosztást többek közt az iskola tanárai végzik majd.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!