TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A Magyar Turizmus Zrt. (MT Zrt.) és a Hungexpo Zrt. együttműködési megállapodást írt alá csütörtökön, melynek értelmében a két cég segíti egymás szolgáltatásainak népszerűsítését a Utazás kiállításhoz kapcsolódóan - közölte a két cég csütörtökön az MTI-vel.

A megállapodás szerint az MT Zrt. részt vállal a kiállítás szakmai fejlesztésében és a szakmai bizottság munkájában, a két cég kommunikációs csatornáin keresztül népszerűsíti egymást, egymás honlapjaira átjárást biztosítanak, valamint az MT Zrt. nemzetközi sajtótanulmányutakat szervez azokra az utazás kiállításokra, amelyek felkelthetik a média érdeklődését - áll a közleményben.

A közlemény kitér az MT Zrt. 2008. évi marketingtervére is, amelyben a belföldi utazások presztízsének növelése, az üdülési csekk népszerűsítése, a vidéki szálláshelyek hétköznapi forgalombővítése és a magyar vendégek belföldi utazásának 10 millió vendégéjszakára történő növelése a cél.

A célok elérésében fontos szerepet játszanak a turisztikai kiállítások - hangsúlyozza a közlemény.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.