1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Zuglónak van még néhány eszköze, amellyel megakadályozhatja, hogy a kormány tervei szerint alakítsák át a Városligetet - mondta Karácsony Gergely (PM) a Népszavának.

A lap szombati számában megjelent írás szerint a polgármester azt nem árulta el, mi van még a tarsolyukban, hogy ne csökkentse a kerület esélyeit, de azt mondta, várhatóan a jövő héten minden kiderül.

Ezek a tervek a Ligetről (Galéria)

A polgármester Baán László miniszteri biztos kijelentésére reagált, amely szerint a kormány várhatóan már júniusban dönt a Városligetet családi élményparkká alakító Liget Budapest Projektről, és ezzel a 150 milliárd forint összköltségű projekt minden eleme véglegessé válik.

Karácsony Gergely megismételte: elhibázottnak tartja a projektet. Szavai szerint rekreációs zöldövezetből nem szabad turistaövezetet csinálni. Ha a kormány szándéka teljesül, és turistaközponttá válik a terület, akkor ott a budapestiek már nem tudnak úgy pihenni, ahogy most - mondta.

A XIV. kerület vezetése áprilisban határozatban tiltakozott a beruházás ellen - emlékeztetett a lap.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!