TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A magyarországi beutazó turizmus élénkítésének, valamint Magyarország, mint turisztikai célpont ismertségének növelése érdekében hétfőn ismét együttműködési megállapodást írt alá a Magyar Turizmus Zrt. (MT Zrt.) és a Magyar Utazásszervezők és Utazásközvetítők Szövetsége (MUISZ) Budapesten.

A megállapodást Molnár Gabriella, a szövetség elnöke és Róna Iván, a nemzeti turisztikai marketing szervezet vezérigazgatója írta alá.

Az aláírást megelőzően újságíróknak Róna Iván elmondta: az idei megállapodás célja, hogy a szövetség tagvállalatai minél több nemzetközi vásáron tudjanak részt venni. Cél, hogy minél több vendég, minél több vendégéjszakát töltsön el Magyarországon, és minél nagyobb bevétel keletkezzen.

Molnár Gabriella azt mondta, hogy az egyik legnagyobb teher a beutaztató irodáknak a külföldi vásárokon való részvétel. Ez azonban szigorú feltételekhez van kötve. Példaként említette, hogy az az iroda pályázhat, amely legalább két éve MUISZ-tag, nincs tagdíjtartozása és van már katalógusa, valamint honlapja.

Az együttműködés három fő területre - tanulmányutak szervezése, kiadványok készítése és kiállítási részvétel - terjed ki.

Az MT Zrt. pályázati forrást biztosít a MUISZ-tag utazási irodák számára, amelynek kerete harmincmillió forint.

MTI/Menedzsment Fórum 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.