2016. október 27. 16:13

Nem venné fel soraiba James Bondot a valódi brit titkosszolgálat, hiába menti meg rendre a világot a katasztrófától - közölte egy interjújában a brit hírszerzés igazgatója.

Alex Younger, az MI6 vezetője hangsúlyozta, hogy a valódi kémeknek bonyolult morális és fizikai kihívásokkal kell megküzdeniük a világ legfélelmetesebb körülményei között, ami eleve kizárja a 007-es alkalmazását, hiszen benne nincs meg a szükséges szilárd erkölcsi tartás.

Ezek a jachtok még James Bondot is lenyűgöznék

"Az MI6 ügynökeit nem azért alkalmazzák, hogy átugorják az erkölcsi dilemmákat. Nagy biztonsággal állíthatom, hogy James Bond nem felelne meg a felvételi procedúránkon" - mondta Younger a fekete kultúrának és örökségnek szentelt Black History Month online magazinban publikált interjúban.

Miközben egy valódi MI6-os ügynökben megvannak Bond olyan vonásai, mint a hazaszeretet, erőnlét és kitartás, az igazi ügynököknek további fontos jellemzőkre is szüksége van, amelyek hiányoznak az Oroszországból, szeretettel, a Goldfinger, a Skyfall és a Spectre - A Fantom visszatér hőséből. A valódi ügynökök magasabb szintű érzelmi intelligenciával rendelkeznek, jobbak a csapatmunkában, és mindig tiszteletben tartják a törvényeket, ami Bondról nem mondható el - fűzte hozzá Alex Younger.

MTI

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.