<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Nem venné fel soraiba James Bondot a valódi brit titkosszolgálat, hiába menti meg rendre a világot a katasztrófától - közölte egy interjújában a brit hírszerzés igazgatója.

Alex Younger, az MI6 vezetője hangsúlyozta, hogy a valódi kémeknek bonyolult morális és fizikai kihívásokkal kell megküzdeniük a világ legfélelmetesebb körülményei között, ami eleve kizárja a 007-es alkalmazását, hiszen benne nincs meg a szükséges szilárd erkölcsi tartás.

Ezek a jachtok még James Bondot is lenyűgöznék

"Az MI6 ügynökeit nem azért alkalmazzák, hogy átugorják az erkölcsi dilemmákat. Nagy biztonsággal állíthatom, hogy James Bond nem felelne meg a felvételi procedúránkon" - mondta Younger a fekete kultúrának és örökségnek szentelt Black History Month online magazinban publikált interjúban.

Miközben egy valódi MI6-os ügynökben megvannak Bond olyan vonásai, mint a hazaszeretet, erőnlét és kitartás, az igazi ügynököknek további fontos jellemzőkre is szüksége van, amelyek hiányoznak az Oroszországból, szeretettel, a Goldfinger, a Skyfall és a Spectre - A Fantom visszatér hőséből. A valódi ügynökök magasabb szintű érzelmi intelligenciával rendelkeznek, jobbak a csapatmunkában, és mindig tiszteletben tartják a törvényeket, ami Bondról nem mondható el - fűzte hozzá Alex Younger.

MTI

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.