TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2008. február 12. 08:34

Közös plakátkampányt indított a Magyar Turizmus Zrt. és a Szépművészeti Múzeum Bécsben, az osztrák főváros forgalmas helyein és villamosmegállóiban. A hónap folyamán 34 világító posztert, 84 kisplakátot és 45 oszlopplakátot helyeztek ki - közölte a társaság hétfőn az MTI-vel.

A plakátok a Szépművészeti Múzeum nagyszabású "A Mediciek fénykora" című kiállítását és a Magyar Turizmus Zrt. - hazai turisztikai szolgáltatókkal közös, március végéig tartó - Budapest Winter Invasion kampányát népszerűsítik. A Magyar Turizmus Zrt. tájékoztatása szerint a közös akció második szakasza várhatóan áprilisban indul.

Felhívták a figyelmet arra, hogy az általános képzettségi szint emelkedésével folyamatosan nő a kulturális céllal utazók száma: a városlátogatások tekintetében ez a motiváció az első helyen szerepel.

A nemzeti turisztikai marketingszervezet a Budapesti Tavaszi Fesztivál szervezőivel is szorosan együttműködik a magyar főváros kulturális rendezvénypalettáján kiemelkedő helyen szereplő fesztivál és a Budapest Winter Invasion kampány együttes népszerűsítése érdekében. Ennek keretében például Németországban közlekednek csuklós buszok, amelyeken Budapestet, a Budapesti Tavaszi Fesztivált, a Szépművészeti Múzeumot és a Budapest Winter Invasion kampányt hirdetik.

A 2009-es évet a Magyar Turizmus Zrt. teljes egészében a kulturális turizmusnak szenteli majd - áll a közleményben.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.