TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Másodszor szerveznek összeegyetemi állásbörzét az ELTE-n. A rendezvénynek a felsőoktatási intézmény Lágymányosi Campusában található Gömbaula ad otthont április 2-án és 3-án.

Szerdán és csütörtökön kereshetik fel az ELTE Állásbörzét az érdeklődők. A rendezvény elsődleges célja, hogy segítse az egyetem nyolc karán végző hallgatók munkaerőpiacra való belépését, ugyanakkor a kiállítás által nyújtott lehetőségek és szolgáltatások más egyetemek hasonló képzéseiben részesülő hallgatói számára is nyitottak.

Az állásbörze szervezői - az ELTE Karrierközpontja - odafigyelnek arra, hogy a munkaerőpiaci szempontból kevésbé reprezentált szakokon tanuló hallgatók is megtalálják számításukat a rendezvényen, így nem csupán az informatikai vagy természettudományos területen végzők találhatnak majd potenciális ajánlatokat.

A fentieken kívül fontos célkitűzés, hogy az állásbörze a munkaerőpiac, a gazdasági élet, illetve a felsőoktatás szereplőit közelebb hozza egymáshoz. Ennek érdekében az állásajánlatokon kívül igen nagy számban találhatóak majd a kiállításon az ingyenesen igénybe vehető tanácsadási, illetve egyéb szolgáltatási lehetőségek, többek közt személyre szabott karriertanácsadás, tesztkitöltés, grafológus szolgáltatás.

Az ország egyik legnagyobb és legrégebbi folyamatosan működő egyeteme által szervezett állásbörzének a fővédnöke Lamperth Mónika szociális és munkaügyi miniszter. A rendezvény házigazdája Hudecz Ferenc, az ELTE rektora, fővédnökként részt vesz Magyar Bálint, a Miniszterelnöki Hivatal államtitkára, valamint védnökként Manherz Károly, az Oktatási és Kulturális Minisztérium felsőoktatási és tudományos szakállamtitkára.

Más egyetemeken, főiskolákon is rendeznek állásbörzét a következő hetekben. A Károli Gáspár Református Egyetem és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem közösen szervez jogi állásbörzét április 1-jén és 2-án. A Budapesti Műszaki és Gazdasági Egyetemen április 9-10-én lesz hasonló rendezvény, míg a Budapesti Corvinus Egyetem KarrierExpóját április 16-17-én rendezik meg. 

Menedzsment Fórum 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.