TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Turisztikai képzésen vettek részt a BKV-jegyellenőrők a BKV Zrt. és a Magyar Turizmus (MT) Zrt. együttműködésének keretében, amelynek célja a budapesti tömegközlekedési eszközöket használó külföldi turistákkal való kommunikáció kulturáltabbá és hatékonyabbá tétele.

A nyelvi nehézségek áthidalása érdekében a két társaság a nyári turistafőszezon kezdetétől háromnyelvű tájékoztató lapot adott ki, amelynek segítségével az ellenőrök udvarias formában tudatják a jegy nélkül vagy érvénytelen jeggyel utazó külföldi turistákkal, hogy milyen szabálytalanságot követtek el, derül ki az MT Zrt. közleményéből.

A "rajtakapott" turisták ugyancsak ezen a lapon választhatnak, hogy pótdíjat fizetnek, vagy a pótdíj értékével megegyező értékű 3 napos turistajegyet váltanak. A rendhagyó kezdeményezés tapasztalatai igen kedvezőek, hiszen eddig naponta 70-80 külföldi utas választotta a kényelmes megoldást jelentő turistajegyet a pótdíj helyett.

Menedzsment Fórum

Segítsen nekünk véleményével, és mi féléves előfizetéssel ajándékozzuk meg!

Rendszeresen olvassa cikkeinket, és lenne kedve részt venni a stratégiánk alakításában? Vegyen részt fókuszcsoportos kutatásunkban, és mi féléves előfizetéssel háláljuk meg segítségét, amely a Privátbankár.hu és az Mfor.hu hamarosan induló prémium szolgáltatására érvényes!

Kérjük, töltse ki az alábbi linken található kérdőívet, amely alapján a kutatást végző szakemberek összeállítják a fókuszcsoportokat. A kutatásba beválogatott jelentkezőket legkésőbb december 7-én értesítjük!

Jelentkezés

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.