<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén - nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2022 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

A gyermeket nevelők adókedvezménye mellé egy levél is jár majd, a kormány üzenetével.

A szerda este megjelent Magyar Közlönyben olvasható kormányrendeletből kiderül: a kormány a gyermeket nevelő magánszemélyek adóvisszatérítésével kapcsolatos kedvezmény, ekho-kedvezmény, valamint visszatérítés előlegének kiutalásával kapcsolatban kormányzati tájékoztatást küld az érintett adózók részére. A feladattal az EPDB Nyomtatási Központ Zrt-t bízza meg a kormány.

Illusztráció: DepositphotosIllusztráció: Depositphotos

A társaság - melynek tulajdonosa a Magyar Posta Vagyonkezelő Zrt. - honlapján azt írja: Magyarország legnagyobb küldemény-előállítási gyártókapacitásával rendelkezik. A rendelet alapján a cég kezelheti a címzettek adatait, a tájékoztatás céljából történő adatkezelés az adótitok alapos okkal történő felhasználásának minősül.

Arról, hogy a levélben mi szerepel majd, nem szól a rendelet.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.