TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2020. április 17. 20:58
mfor.hu

A koronavírus-járvány ideje alatt szüneteltetést is lehet kérni.

A pénteki Magyar Közlönyben jelent meg az a kormányhatározat, amely kimondja, hogy a veszélyhelyzet megszűnéséig a Magyar Nemzeti Bank keretein belül működő Pénzügyi Békéltető Testület az ejárásokat a továbbiakban írásban folytatja le.

(Fotó: depositphotos.com) (Fotó: depositphotos.com)

A rendelet szerint, ha a kérelmező az eljárás írásban történő lefolytatásához nem járul hozzá, ügyében az eljárás a veszélyhelyzet megszűnéséig vagy – amennyiben az eljárás megfelelő lefolytatásához ez szükséges – a veszélyhelyzet megszűnését követő 21. napig szünetel.

A szünetelés időtartama az eljárási határidőbe nem számítható be. Az írásban folyó eljárások ügyintézésének végső határideje a befogadástól számított 180 nap – olvasható a kormányhatározatban. 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.