TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
	


	
	

 

A karácsony közeledtével lassan, de biztosan elkezd fájni minden szülő feje, hogy mivel lepje meg csemetéjét az ünnep alkalmából. Nem mindig kell hosszasan gondolkodni persze, hiszen gyakran előfordul, hogy a gyerekek csillogó szemmel és hatalmas sóhajok közepette néznek egy-egy játékokról szóló reklámot, így nem is lehet kérdés, hogy mi a szívük vágya. De a helyzet sajnos nem minden esetben ilyen egyszerű, ezért ebben a cikkben szeretnénk egy kis segítséget nyújtani, hogy mit hozzon a gyermeknek a Jézuska.

 

Babajátékok

Nagyon pici korban még nem is érzékeli a gyermek, hogy ünnep van, és ebből az alkalomból kap valami új és szórakoztató játékot, leginkább a szülőknek fontos ilyenkor, hogy mégiscsak karácsony van, ezért megajándékozza valamivel a csöppséget.

A babakorú gyermekek figyelmét leginkább a csörgő, zörgő, zenélő, színes és puha játékok kötik le, így jó választás lehet egy csörgő, egy rágóka vagy akár nagyobb ajándékként egy játszószőnyeg. Ha már picit idősebb a lurkó, akkor szóba jöhet a járássegítő, illetve jó ötlet olyan készségfejlesztő játékokat adni, mint például a kockakirakó. A TE áruházad babajáték kínálatában biztosan megtalálod a megfelelő ajándékot!

Játékok óvodáskorúaknak

Egy óvodáskorú gyermek tűkön ülve várja a Jézuskát, mihelyt meglátja az első karácsonyi dekorációt a boltokban. Erre a korosztályra jellemző, hogy előszeretettel utánozzák a felnőtteket, így az olyan játékok, amelyek felnőtt tevékenységek utánzását segítik, telitalálatnak bizonyulhatnak.

Kislányoknak a konyhai és a kozmetikai jellegű játékszettek okozhatnak hatalmas örömet, míg a fiúk számára játék szerszámkészletek széles garmadája áll a szülő rendelkezésére, hogy kiválassza a megfelelőt.

Ebben a korban jellemző még a lányokra a babaimádat, a kisfiúkra a kisautók iránti rajongás, de minden gyermek élvezettel játszik a szintjüknek megfelelő kártyákkal is, mint például a Fekete Péter.

Játékok iskolásoknak

Az olvasni tudás és a komplexebb gondolkodás segíti a bonyolultabb társasjátékok élvezetét, melyekből nem lehet azt mondani, hogy szűkölködne a játékpiac. Ha nem tudsz dönteni, hogy melyik társas lenne az ideális, jó választás lehet egy multifunkcionális játékasztal, ami meglepően sok játékot foglal magába. Hogy csak néhányat említsünk, lehet vele játszani például asztali focit, biliárdot, dámajátékot, sakkot, Black Jack-et, kockajátékokat, roulettet vagy akár még pókert is. Ugyanakkor kreatívabb gyermekek örülnek az olyan készleteknek, melyek segítségével kibontakoztathatják a tehetségüket. Ilyen például a kavicsfestő készlet, az üvegfestő készlet és a gyurmakészlet is. Egy a fontos, ismernünk kell a gyereket, és ha figyelembe vesszük az igényeit, nem lőhetünk mellé.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.