2019. november 5. 08:59

 

A karácsony közeledtével lassan, de biztosan elkezd fájni minden szülő feje, hogy mivel lepje meg csemetéjét az ünnep alkalmából. Nem mindig kell hosszasan gondolkodni persze, hiszen gyakran előfordul, hogy a gyerekek csillogó szemmel és hatalmas sóhajok közepette néznek egy-egy játékokról szóló reklámot, így nem is lehet kérdés, hogy mi a szívük vágya. De a helyzet sajnos nem minden esetben ilyen egyszerű, ezért ebben a cikkben szeretnénk egy kis segítséget nyújtani, hogy mit hozzon a gyermeknek a Jézuska.

 

Babajátékok

Nagyon pici korban még nem is érzékeli a gyermek, hogy ünnep van, és ebből az alkalomból kap valami új és szórakoztató játékot, leginkább a szülőknek fontos ilyenkor, hogy mégiscsak karácsony van, ezért megajándékozza valamivel a csöppséget.

A babakorú gyermekek figyelmét leginkább a csörgő, zörgő, zenélő, színes és puha játékok kötik le, így jó választás lehet egy csörgő, egy rágóka vagy akár nagyobb ajándékként egy játszószőnyeg. Ha már picit idősebb a lurkó, akkor szóba jöhet a járássegítő, illetve jó ötlet olyan készségfejlesztő játékokat adni, mint például a kockakirakó. A TE áruházad babajáték kínálatában biztosan megtalálod a megfelelő ajándékot!

Játékok óvodáskorúaknak

Egy óvodáskorú gyermek tűkön ülve várja a Jézuskát, mihelyt meglátja az első karácsonyi dekorációt a boltokban. Erre a korosztályra jellemző, hogy előszeretettel utánozzák a felnőtteket, így az olyan játékok, amelyek felnőtt tevékenységek utánzását segítik, telitalálatnak bizonyulhatnak.

Kislányoknak a konyhai és a kozmetikai jellegű játékszettek okozhatnak hatalmas örömet, míg a fiúk számára játék szerszámkészletek széles garmadája áll a szülő rendelkezésére, hogy kiválassza a megfelelőt.

Ebben a korban jellemző még a lányokra a babaimádat, a kisfiúkra a kisautók iránti rajongás, de minden gyermek élvezettel játszik a szintjüknek megfelelő kártyákkal is, mint például a Fekete Péter.

Játékok iskolásoknak

Az olvasni tudás és a komplexebb gondolkodás segíti a bonyolultabb társasjátékok élvezetét, melyekből nem lehet azt mondani, hogy szűkölködne a játékpiac. Ha nem tudsz dönteni, hogy melyik társas lenne az ideális, jó választás lehet egy multifunkcionális játékasztal, ami meglepően sok játékot foglal magába. Hogy csak néhányat említsünk, lehet vele játszani például asztali focit, biliárdot, dámajátékot, sakkot, Black Jack-et, kockajátékokat, roulettet vagy akár még pókert is. Ugyanakkor kreatívabb gyermekek örülnek az olyan készleteknek, melyek segítségével kibontakoztathatják a tehetségüket. Ilyen például a kavicsfestő készlet, az üvegfestő készlet és a gyurmakészlet is. Egy a fontos, ismernünk kell a gyereket, és ha figyelembe vesszük az igényeit, nem lőhetünk mellé.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.