2p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

A felmerült problémák és igazságtalanságok tükrében változhatnak a rezsicsökkentés-csökkentés szabályai, enyhítés és kompenzáció is jöhet.

Németh Szilárd, a rezsicsökkentésért felelős kormánybiztos a HírTV-nek nyilatkozott a szerdán bejelentett, a rezsicsökkentést érintő változtatásokról. A Pénzcentrum összefoglalója szerint egígérte, hogy a háború végeztével vissza fog állni a teljes rezsicsökkentés, de hozzátette, hogy

"ám azért nagyon sokat kell még tennünk. Nekem ez a határozott meggyőződésem. Egyben viszont biztos vagyok, hogy az árak egy pillanat alatt nem esnek vissza, de akkor már van lehetőségünk arra, hogy a béke tekintetében gondolkozzunk."

Beszélt arról is, hogy várható-e az azóta felmerült kérdések, problémák, igazságtalanságok fényében a bejelentett szabályozás megváltoztatása, pontosítása, így válaszolt:

"Van olyan háztartás is, ahol csak villanyt használnak, és gázt nem. Sok mindenben gondolkodunk. (…) Gyakorlatilag egész éjszaka ömlöttek az e-mailek és a Facebook-hozzászólások, és ezeket a problémákat mind-mind asztalra hozzuk, és ezzel nagyon komolyan foglalkozunk, mindenkin segíteni szeretnénk."

Elárulta azt is, hogy ő maga dolgozik az esetleges enyhítések és kompenzációk kidolgozásán, és ennek érdekében egyeztet a különféle társadalmi csoportok képviselőivel is.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!