<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Meddig tart még a háború, és mi vár Magyarországra? Jól helyezkedik a kormány? Meddig bírja anyagilag Oroszország? Hogyan és miből lehet majd újjáépíteni Ukrajnát?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Káncz Csabával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. december 15. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A felmerült problémák és igazságtalanságok tükrében változhatnak a rezsicsökkentés-csökkentés szabályai, enyhítés és kompenzáció is jöhet.

Németh Szilárd, a rezsicsökkentésért felelős kormánybiztos a HírTV-nek nyilatkozott a szerdán bejelentett, a rezsicsökkentést érintő változtatásokról. A Pénzcentrum összefoglalója szerint egígérte, hogy a háború végeztével vissza fog állni a teljes rezsicsökkentés, de hozzátette, hogy

"ám azért nagyon sokat kell még tennünk. Nekem ez a határozott meggyőződésem. Egyben viszont biztos vagyok, hogy az árak egy pillanat alatt nem esnek vissza, de akkor már van lehetőségünk arra, hogy a béke tekintetében gondolkozzunk."

Beszélt arról is, hogy várható-e az azóta felmerült kérdések, problémák, igazságtalanságok fényében a bejelentett szabályozás megváltoztatása, pontosítása, így válaszolt:

"Van olyan háztartás is, ahol csak villanyt használnak, és gázt nem. Sok mindenben gondolkodunk. (…) Gyakorlatilag egész éjszaka ömlöttek az e-mailek és a Facebook-hozzászólások, és ezeket a problémákat mind-mind asztalra hozzuk, és ezzel nagyon komolyan foglalkozunk, mindenkin segíteni szeretnénk."

Elárulta azt is, hogy ő maga dolgozik az esetleges enyhítések és kompenzációk kidolgozásán, és ennek érdekében egyeztet a különféle társadalmi csoportok képviselőivel is.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.