1p

Szerdán volt olcsóbb is az euró annál, amit csütörtök reggel látunk a devizapiacon - kérdés, hogy megragadunk 402 környékén, vagy csak lendületet vesz a forint a 400-as szint áttöréséhez.

A szerda esti jegyzésekhez képest vegyesen mozgott a forint árfolyama az MTI összefoglalója szerint a főbb devizákkal szemben csütörtök kora reggel a nemzetközi bankközi devizapiacon. Az euró árfolyama fél hétkor 402,22 forintra emelkedett a szerdai esti 401,61 forintról - a közös pénzzel szemben tehát valamelyest gyengült a hajnali órákra a forint. Reggel fél 8-kor viszont újra 402 forint alá csúszott az euró jegyzése, ahogy a Privátbankár Árfolyamkereső grafikonján ez látszik is:

A svájci frank jegyzése 408,62 forintról 408,98 forintra nőtt, viszont a dolláré 379,30 forintról 377,80 forintra csökkent.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!