<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén - nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2022 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Köztartozásként szedhetik be az elmaradt kamarai tagdíjat, a kilépőknek pedig nem jár semmilyen kompenzáció.

A Magyar Narancs kérdezte meg a Parragh László vezette Magyar Kereskedelmi és Iparkamarát arról, hogy jár-e valamilyen kompenzácó azoknak a katásoknak, akik befizették az éves ötezer forintos tagdíjat, de szeptember 1-jétől megszüntetik vállalkozásukat, miután (Parragh László segédletével) a kormány sokak számára megszüntette a katás adózás lehetőségét.

"Semmilyen kompenzációt nem kapnak a volt katás adózók. Ha egy vállalkozás akár egy napot is működött egy évben, be kell fizetnie az 5000 forintot"

- válaszolta erre a testülelt a lapnak.

A kamarai tagdíj egyébként köztartozásnak minősül, így akik eddig nem fizették be, azok arra számíthatnak, hogy a kamara hamarosan a NAV-nak adja át az ügyet végrehajtásra.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.