2018. március 9. 15:46
mfor.hu

A bónok legalább egy része alapból csak április közepén landolna a postaládákban, de a kormány nem hagyja magát.

Csütörtökön még arról szólt a fáma, hogy a kormány bakizott egyet, és az egy héttel a választás napja előttre időzített, fejenként tízezer forintnyi Erzsébet-utalvány legalább egy része csak április közepén érkezik meg a nyugdíjasokhoz. Ezt ráadásul nem valami ellenzéki képviselő károgta, hanem maga a család és ifjúságügyért felelős államtitkár/Idősek Tanácsa-alelnök Novák Katalin beszélt róla az M1-en, szóval a veszély valós volt. A 24.hu értesülései szerint azonban a kormánynak mégiscsak sikerülhet elkerülnie a fiaskót.

A lap szerint a késések megelőzéséért körüzenetben parancsot adtak ki a postásoknak, mely így szólt:

"Tájékoztatom, hogy kormányzati megbízás alapján, 10000 Ft értékű Erzsébet-utalványt tartalmazó küldemények kerülnek kiküldésre. A nyugdíjasok számára címzett küldemények kézbesítését ezúttal is a Magyar Posta végzi. A kézbesítést ütemezetten, március 29-ig kell végrehajtani"

Azok a posták, amelyek március 23-a után kapják meg a borítékokat, külön tájékoztatást kapnak majd, áll még a levélben.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.