2018. március 9. 15:46
mfor.hu

A bónok legalább egy része alapból csak április közepén landolna a postaládákban, de a kormány nem hagyja magát.

Csütörtökön még arról szólt a fáma, hogy a kormány bakizott egyet, és az egy héttel a választás napja előttre időzített, fejenként tízezer forintnyi Erzsébet-utalvány legalább egy része csak április közepén érkezik meg a nyugdíjasokhoz. Ezt ráadásul nem valami ellenzéki képviselő károgta, hanem maga a család és ifjúságügyért felelős államtitkár/Idősek Tanácsa-alelnök Novák Katalin beszélt róla az M1-en, szóval a veszély valós volt. A 24.hu értesülései szerint azonban a kormánynak mégiscsak sikerülhet elkerülnie a fiaskót.

A lap szerint a késések megelőzéséért körüzenetben parancsot adtak ki a postásoknak, mely így szólt:

"Tájékoztatom, hogy kormányzati megbízás alapján, 10000 Ft értékű Erzsébet-utalványt tartalmazó küldemények kerülnek kiküldésre. A nyugdíjasok számára címzett küldemények kézbesítését ezúttal is a Magyar Posta végzi. A kézbesítést ütemezetten, március 29-ig kell végrehajtani"

Azok a posták, amelyek március 23-a után kapják meg a borítékokat, külön tájékoztatást kapnak majd, áll még a levélben.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.