<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A nyilvántartásokban nem szerepel a Megoldás Mozgalom, amellyel állítása szerint elindulna a választásokon az üzletember.

Az RTL Híradónak jutott eszébe, hogy utánanézzen, milyen nyoma van az állítólag már bejegyzett, de eddig pártként nem funkcionáló, most "aktivizálódó" szervezetnek. A hivatalos bírósági nyilvántartásban mindenesetre nem található, így Gattyán motivációi, céljai, háttere mellett a szervezet körül is több a kérdés, mint a válasz egyelőre.

A mozgalom nevében mindenesetre válaszoltak az RTL Híradó néhány kérdésére, az ezekre adott válaszok kiderülnek az itt is megtekinthető tudósításból:

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.