1p

Fricz Tamásnak, a CÖF alapítójának gondolatai megérnek ennyit a köztársasági elnöknek.

Az RTL Klub írta meg, hogy a Köztársasági Elnöki Hivatal szerződéslistája alapján Fricz Tamás, a Békemenetet is szervező Civil Összefogás Fórum (CÖF) szóvivője, alapítója havi 873 ezer forintért adott "társadalompolitikai tanácsokat" Áder Jánosnak, majd Novák Katalinnak is..

"Szerettük volna megtudni a Köztársasági Elnöki Hivataltól, hogy milyen kiválasztási folyamat végén jutottak el Fricz Tamáshoz, illetve hogy a politológus szóban vagy írásban adott-e tanácsokat, választ azonban nem kaptunk. Fricz Tamás pedig nem szerette volna kommentálni a megbízást"

- írja az RTL Klub, amely más érdekes tételeket is kimazsolázott a hivatal szándékosan áttekinthetetlen szerződéslistájából, havi 650 ezer forintért dolgozik például a hivatalnak z egykori MDF-es miniszterből lett fideszes országgyűlési képviselő, majd alkotmánybíróvá választott Balsai István fiának ügyvédi irodája.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!