<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Fricz Tamásnak, a CÖF alapítójának gondolatai megérnek ennyit a köztársasági elnöknek.

Az RTL Klub írta meg, hogy a Köztársasági Elnöki Hivatal szerződéslistája alapján Fricz Tamás, a Békemenetet is szervező Civil Összefogás Fórum (CÖF) szóvivője, alapítója havi 873 ezer forintért adott "társadalompolitikai tanácsokat" Áder Jánosnak, majd Novák Katalinnak is..

"Szerettük volna megtudni a Köztársasági Elnöki Hivataltól, hogy milyen kiválasztási folyamat végén jutottak el Fricz Tamáshoz, illetve hogy a politológus szóban vagy írásban adott-e tanácsokat, választ azonban nem kaptunk. Fricz Tamás pedig nem szerette volna kommentálni a megbízást"

- írja az RTL Klub, amely más érdekes tételeket is kimazsolázott a hivatal szándékosan áttekinthetetlen szerződéslistájából, havi 650 ezer forintért dolgozik például a hivatalnak z egykori MDF-es miniszterből lett fideszes országgyűlési képviselő, majd alkotmánybíróvá választott Balsai István fiának ügyvédi irodája.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.