<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Vincze Máté Gáborról nem sokat lehet tudni.

A legfrissebb Magyar Közlönyből derül ki, hogy Csák János, a kultúráért és innovációért felelős miniszter javaslatára a miniszterelnök Vincze Máté Gábort mai hatállyal a Kulturális és Innovációs Minisztérium helyettes államtitkárává nevezte ki.

Egy gyors internetes keresés alapján Vincze Máté Gáborról nem sokat lehet kideríteni, minden bizonnyal a Liszt Intézet Londoni Magyar Kulturális Központ igazgatójáról lehet szó, bár ennek honlapján csak Vincze Mátéként szerepel.

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.