1p

Korábban már megígérte, ha a Fidesz nyer, ő lemond.

Vona Gábor, a Jobbik elnöke korábban azt mondta, ha a Fidesz nyer, ő lemond az elnökségről. Saját bevallása szerint, mivel ő tartja a szavát, vasárnap este bejelentette lemondását. A pártelnök, miniszterelnök-jelölt elismerte a Fidesz-KDNP választási győzelmét, jelezve: a Jobbik célja  a kormányváltás volt, de ez ma nem teljesült.

Vona Gábor (Fotó: MTI)
Vona Gábor (Fotó: MTI)

Így hétfőn a Jobbik elnöksége összeül és megtervezi a további lépéseket. Vona szerint jóval magasabb részvételi arány mellett tudták megőrizni az arányukat.

A jövőt illetően azt mondta a sajtótájékoztatóján, hogy ami szolgálja az ország érdekét, azt a továbbiakban is támogatni fogják. Ellenzéki pártként a továbbiakban azért fognak küzdeni, hogy a bevándorlás mellett a fiatalok kivándorlását megállítsák. Küzdeni fognak a bérlakás-programért, szeretnének modern egészségügyet és oktatást, és szeretnék ha a magyar vállalkozások termelékenyek tudnának lenni, a bérek a nyugati szintre zárkóznának. Ezek a választás eredményeitől függetlenül továbbra is a céljuk.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!