<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Több órás leállás volt csütörtökön a Facebook Messengernél.

Az üzenetküldő szolgáltatás órákon keresztül elérhetetlen volt, nem működött a Messenger "munkahelyi" változata, a Workplace chat sem. Valamivel 15 óra előtt végül helyreállt a Facebook Messenger és a Workplace chat is.

(Fotó: Pixabay)(Fotó: Pixabay)

A probléma nem csak Magyarországot érintette, Szlovákiában, Lengyelországban, Csehországban, Belgiumban, Francia- és Horvátországban, továbbá Egyesült Királyság, Görögország és Románia területén is probléma volt a szoftver működésével  A Facebook a hiba kezdete óta semmilyen csatornán nem adott tájékoztatást arról, hogy mi lehetett a hiba oka - írta a hvg.hu.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.