2018. február 21. 12:58
mfor.hu

450 munkahely jön létre. Az új üzemben váltómű vezérlőegységeket és szenzorokat gyártanak majd.Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna, vagy a nemzetközi piacra kilépne?
Legyen ott az Mfor.hu KKV Növekedés konferencián 2018. március 27-én a Brody Studiosban, és ismerje meg vállalata lehetőségeit!
Előadók: Kovács Ákos (Vodafone), Rákossy Balázs, NGM államtitkár, Oszkó Péter (OXO Labs), Búza Éva (Garantiqa Zrt.), Bársony Farkas (AmCham), esettanulmányok: Márkus Attila, ügyvezető (Pressenger), Kovács Dániel, ügyvezető (Netpincér), Polgár Viktor, elnök (Insomnia Middle East), és sokan mások

Új gyárat épít Magyarországon a Continental, áll a cég szerdai közleményében. A zöldmezős beruházás keretében Debrecenben húznak fel egy hétezer négyzetméteres üzemet, ahol így 450 új munkahely jön létre. A városban váltómű vezérlőegységeket és szenzorokat gyártanak majd, melyek EU-s piacokra készülnek.illusztráció

A gyár alapkövét 2018 harmadik negyedévében teszik le, a gyártás pedig várhatóan 2020 harmadik negyedévében indul.

A Continental csoport jelenleg hat gyárral, egy gumiabroncs kereskedelmi képviselettel és logisztikai központtal van jelen Magyarországon. A közelmúltban pedig döntés született a budapesti mesterséges intelligencia központ megnyitásáról. A Continental együttes forgalma 2017-ben várhatóan eléri a 44 milliárd eurót. Jelenleg a cégcsoport több mint 233 000 alkalmazottat foglalkoztat 56 országban.