1p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Mészáros és Mészáros Kft. konzorciumban nyert az NKM Földgázhálózati Kft. tenderén - tájékoztatott az Opus Global Nyrt. a BÉT honlapján. 

A Budapesti Értéktőzsde honlapján közzétett tájékoztatás szerint a Mészáros és Mészáros Kft. a siófoki VABEKO Kft.-vel közösen a legjobb ár-érték arányú ajánlatot nyújtották be az NKM Földgázhálózati Kft. eljárásán.

Fotó: MTI
Fotó: MTI

A feladat a társaság szolgáltatási területén található gázhálózat rekonstrukciós munkája lesz, melyet 204,3 millió forintért végzik el a Mészárosék. 

A tájékoztatás szerint a konzorcium 70-30 százalékban megosztott, vagyis az összeg nagyobb rész Mészáros Lőrinc cégéhez fog kerülni, valamivel több mint 143 millió forint. A maradék a VABEKO számlájára kerül. 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!