TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

A Mészáros és Mészáros Kft. konzorciumban nyert az NKM Földgázhálózati Kft. tenderén - tájékoztatott az Opus Global Nyrt. a BÉT honlapján. 

A Budapesti Értéktőzsde honlapján közzétett tájékoztatás szerint a Mészáros és Mészáros Kft. a siófoki VABEKO Kft.-vel közösen a legjobb ár-érték arányú ajánlatot nyújtották be az NKM Földgázhálózati Kft. eljárásán.

Fotó: MTI Fotó: MTI

A feladat a társaság szolgáltatási területén található gázhálózat rekonstrukciós munkája lesz, melyet 204,3 millió forintért végzik el a Mészárosék. 

A tájékoztatás szerint a konzorcium 70-30 százalékban megosztott, vagyis az összeg nagyobb rész Mészáros Lőrinc cégéhez fog kerülni, valamivel több mint 143 millió forint. A maradék a VABEKO számlájára kerül. 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.