A somogyi megyeszékhelyen a tejfeldolgozás hanyatlásnak indult a tejüzem 1995. évi privatizálása után. A cég ugyanis a Mizo tulajdonába került, amely rövid időn belül megszüntette kaposvári tevékenységét. A tejüzem újjáélesztését a megyei jogú város szorgalmazta, így született megállapodás a Tolna megyei Tamásiban működött Fino-Food Kft.-vel a kaposvári tejipar újraindításáról.
A tejüzem mintegy tízezer négyzetméter felújított alapterületen kezdte meg a termelést. Most egy másfél milliárd forintos beruházás befejezéseként svájci-olasz sajtszeletelő és csomagoló gépsor kezdi meg a kísérleti gyártást.
A feldolgozásra vásárolt napi mintegy 50 ezer liter tej többsége Somogy megyéből érkezik, kisebb hányadát a Tolna megyei termelőktől veszik. A tejfeldolgozás teljes kapacitása elérheti a napi százezer litert, s a jövőben külföldi, elsősorban német piacra is exportálhatnak.