<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A magyar élelmiszer-kiskereskedelmi piac 15 százalékát birtokló Coop Hungary Zrt. támogatja az üzletek vasárnapi zárva tartását - jelentette ki a cég vezérigazgatója csütörtökön.

Az 3 ezer saját boltot üzemeltető, illetve 2 ezer üzlettel szerződéses viszonyban álló cég 32 ezer munkatársának túlnyomó többsége nő, akik ily módon a családjuk körében tölthetnék a vasárnapot - közölte Murányi László a Coop Rally elnevezésű rendezvény tájékoztatóján.

A rally alkalmával 7 kelet-magyarországi élelmiszergyártót látogat meg csütörtökön és pénteken a Coop autókaravánja, annak érdekében, hogy felhívják a figyelmet a Magyarországon előállított kiváló minőségű élelmiszeripari termékekre - fűzte hozzá a vezérigazgató.

A több mint 300 ezer kistulajdonos által birtokolt cég az egyik legnagyobb kiskereskedelmi lánc Magyarországon. Piaci részesedése, körülbelül egyezik a Tesco piaci részesedésével. Ugyanakkor a foglalkoztatottak számát tekintve a három legnagyobb magyar munkaadó között jegyzik. Az elmúlt évben 400 milliárd forintnyi árbevételt értek el, az idei üzleti tervben pedig 450 milliárd forint szerepel - mondta Murányi László.

MTI/Menedzsment Fórum 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.