2009. június 25. 13:01

A TV2 meghosszabbította együttműködését régi partnerével, a Universal Filmstúdióval.

Meghosszabbította együttműködését a TV2 az egyik legerősebb partnerével, az NBC Universallal. A szerződés 2010 őszén lép életbe és 2014-ig szól, ennek keretében olyan filmek érkeznek a TV2 képernyőjére, mint a Holiday, a Szakíts, ha bírsz, A Bourne-ultimátum, a Wanted vagy a rendkívül népszerű Mamma Mia!

A sikeres mozifilmek mellett nem elhanyagolható, hogy a TV2 legsikeresebb sorozatát, a Doktor Houset is amerikai partnerétől vásárolja, amely egy időben egyetlen programként tudta a lépést tartani az RTL Klub műsoraival a kereskedelmi szempontból releváns 18-49-es korosztály körében.

Az NBC Universaltól a fenti filmek mellett olyan mozis kasszasikereket vásárol a TV2, mint a Holiday című romantikus film Cameron Diazzal és Kate Winslettel, érkezik továbbá Colin Farrell és Jamie Foxx főszereplésével a Miami Vice; az akciójelenetek szerelmeseinek pedig jön Morgan Freeman-nel és Angelina Jolie-val a Wanted c. film.

Menedzsment Fórum 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.