2009. június 25. 13:01

A TV2 meghosszabbította együttműködését régi partnerével, a Universal Filmstúdióval.

Meghosszabbította együttműködését a TV2 az egyik legerősebb partnerével, az NBC Universallal. A szerződés 2010 őszén lép életbe és 2014-ig szól, ennek keretében olyan filmek érkeznek a TV2 képernyőjére, mint a Holiday, a Szakíts, ha bírsz, A Bourne-ultimátum, a Wanted vagy a rendkívül népszerű Mamma Mia!

A sikeres mozifilmek mellett nem elhanyagolható, hogy a TV2 legsikeresebb sorozatát, a Doktor Houset is amerikai partnerétől vásárolja, amely egy időben egyetlen programként tudta a lépést tartani az RTL Klub műsoraival a kereskedelmi szempontból releváns 18-49-es korosztály körében.

Az NBC Universaltól a fenti filmek mellett olyan mozis kasszasikereket vásárol a TV2, mint a Holiday című romantikus film Cameron Diazzal és Kate Winslettel, érkezik továbbá Colin Farrell és Jamie Foxx főszereplésével a Miami Vice; az akciójelenetek szerelmeseinek pedig jön Morgan Freeman-nel és Angelina Jolie-val a Wanted c. film.

Menedzsment Fórum 

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!