TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

A pénzintézet az EMEA Finance Magazin szerint lett a legjobb.

Az Európa, Közel-Kelet és Afrika pénzügyi témáival foglalkozó EMEA Finance Magazin globális versenyén a legjobb magyar banknak választotta meg a Raiffeien Bankot a bírálóbizottság. Az elsősorban vállalatvezetőknek szóló írásokat közlő rangos kiadvány pályázatán több száz pénzintézet indult az EMEA régió országaiból.

Megtiszteltetés számunkra a díj, a jövőben is arra törekszünk, hogy a legjobb ügyfélkapcsolatot nyújtsuk a hazai pénzügyi piacon - mondta Kiss-Bíró László, a Raiffeisen marketing-igazgatója.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.